FAQ

Nedenfor er en liste af de oftest stillede spørgsmål og tilhørende svar

Hvad er iGroups?

iGroups er et af Danmarks ældste og mest brugte gruppe systemer. Systemet har været brugt af tusinder af private, familier, foreninger og virksomheder og har bevist sin styrke herigennem.


Hvor mange grupper kan man være medlem af?

Du kan være medlem af alle de grupper, som du ønsker at deltage i. Vi anbefaler at man bruger 1 profil til at være medlem af alle grupper, medmindre der kan være et behov for adskillelse, såsom privat og job regi.


Koster det noget at prøve iGroups?

Nej, det er 100% uforpligtende at oprette en gruppe og prøve denne af. Alle nye grupper har 14 dages prøveperiode, hvor du kan bruge gruppen helt på samme måde, som en normal gruppe. Der er altså INGEN begrænsninger.

Når de 14 dage er gået, er det op til dig, om du ønsker at fortsætte og starte med et abonnement. 


Hvordan sletter jeg min profil fra iGroups?

Du skal først sikre dig at du er logget ind. Er dette ikke tilfældet, så log ind først. Herefter vælger du menupunktet "Min profil menu" og klikker på "Rediger profil".

Nederst til højre på siden findier du et rødt link "Klik her for at slette din profil", som du klikker på. Herefter vil du blive spurgt om du er sikker og vælger du "Ja", så slettes din profil fra iGroups.

Bemærk: ALLE dine profil data vil blive slettet og kan IKKE gendannes igen!

 


Skal jeg have 1 profil pr. gruppe jeg er medlem af?

Nej, slet ikke. Du kan være medlem af alle de grupper, som du ønsker med den samme profil. Og ønsker du et andet navn i en af grupperne, så kan du ændre dette på forsiden af den pågældende gruppe. 


Jeg har glemt mit password?

Såfremt du ikke kan huske dit login, så bliver du nødt til at nulstille dette. Dette gøres ved at gå til login siden og her klikker du på "Glemt password" linket.

Herefter vil der bliver fremsendt en email til den email adresse, som din profil er registreret med på iGroups.

Følg instruktionerne i denne email og dit password vil blive nulstillet med det samme og du kan nu logge ind igen, med dit nye password.


Hvordan melder jeg mig ud af en gruppe?

Det er ganske nemt at melde sig ud af en gruppe. Du vælger menupunktet "Medlemmer" og oppe i højre hjørne klikker du på den røde knap med tandhjulet og vælger det første menupunkt "Udmeld mig fra denne gruppe".

Herefter vil du ikke være medlem af gruppen mere.


Hvordan sletter jeg en gruppe, som jeg er administrator for?

Du starter med at vælge menupunktet "Gruppe administration". Herefter klikker på du på linket "Slet gruppe!". Du vil blive spurgt 2 gange om du er helt sikker, for at vi kan være helt sikker på, at du virkelig ønsker at slette gruppen og ALT indhold for denne.

Såfremt du bekræfter dette er hensigten, vil gruppen blive slettet og der sendes en email til alle medlemmerne omkring dette.

Bemærk: Denne handling kan IKKE fortrydes!


Hvad sker der når mit prøve abonnement løber ud?

Du vil modtage en email fra os 3 dage inden dit abonnement løber ud, for at minde dig om at såfremt du ønsker at fortsætte med din gruppe, så skal du gå ind og registrere dit betalingskort. Her vil du også kunne se en prognose for, hvad det kommer til at koste dig at have gruppen.

Gør du IKKE dette, vil din gruppe automatisk blive slettet inkl. alle data for denne.


Email notifikationer

Det er op til dig selv, hvorvidt du ønsker notifikationer på email, når der sker noget nyt i din gruppe. Du kan vælge imellem følgende indstillinger:

  • Ingen email
  • Send email hver gang der sker noget
  • Send samlet email hver morgen

Derudover har du mulighed for at skræddersy, hvilke moduler du ønsker notifikationer for. Så ønsker du kun notifikationer, hver gang der oprettes et arrangement, så vælger du bare dette.


Hvilken type kort understøttes?

Der understøttes følgende kort:


Bankoverførsel ?

Hvis du tidligere har betalt via bankoverførsel og ønsker at fortsætte med dette, så kontakt vores support via menupunktet "Kontakt support" ude i menuen og de vil hjælpe dig med at finde en løsning.


Nulstill medlems password

Såfremt du har en medlem, som har glemt sit password og denne har problemer med at nulstille dette selv, kan du som adminstrator hjælpe med dette. Gå ind og søg efter medlemmet på "Medlemmer" siden og klik på denne. Oppe i højre hjørne er der en rød knap med teksten "Nulstill password".

Klik på denne og der fremsendes automatisk en email med information omkring, hvordan brugeren kan nulstille sig password og logge ind igen.


© 2019 iGroups ApS - www.igroups.io